Guapa Media Full Service E-commerce

Bureaus Groningen Groningen Guapa Media Full Service E-commerce

Guapa Media gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Full Service E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa Media in staat om verwachtingen te overtreffen. Bij Guapa Media staat de klant centraal. De communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals. Samen zorgen de gecertificeerde consultants, developers en marketeers van Guapa Media voor optimale resultaten voor haar relaties.

Mathijs Kok heeft Guapa Media opgericht vanuit zijn passie voor e-commerce. Hij begon vanuit huis maar inmiddels is Guapa Media uitgegroeid tot een volwassen e-commerce partner met 25 professionals in dienst. 

Full Service E-commerce
Sinds het begin leggen wij ons volledig toe op het succesvol toepassen van e-commerce trajecten. Door onze focus hebben wij de nodige ervaring opgedaan om onze relaties te adviseren in de beste strategie voor hun e-commerce project. Door naast de technische kant van de webshop ook de marketing aan te pakken kunnen we de doelen van onze klanten realiseren en hun verwachtingen overtreffen.

Kennisdeling
We opereren in een markt die onderhevig is aan constante veranderingen. Het is van belang deze veranderingen op de voet te volgen en de nieuwe kennis in te zetten om de doelstellingen van onze relaties te realiseren. Naast het volgen van de trends en ontwikkelingen vergaren wij dagelijks kennis uit trainingen, kennissessies en de feedback van onze relaties. De kennis van vandaag zorgt voor het succes van morgen. Kennisdeling is een centraal begrip binnen onze organisatie. Daarom zijn we in mei 2014 begonnen met E-commerce Insights. Een evenement waarbij e-commerce trends en ontwikkelingen centraal staan. Eens per kwartaal nodigen wij onze partners uit om met een van hun klanten de ins en outs van een succesvolle samenwerking te presenteren. Bent u benieuwd wat de volgende E-commerce Insights te bieden heeft kijk dan op de website.

Contactgegevens

Bureaus Groningen Groningen Guapa Media Full Service E-commerce Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Guapa Media Full Service E-commerce

Adresgegevens:
Osloweg 53K
9723BH Groningen

Contactpersoon:
Mathijs Kok

Telefoon:
085 7600318

Nieuws

Bureaus Groningen Groningen Guapa Media Full Service E-commerce Nieuws

Vooruitstrevende e-commerce in het Noorden
01 april 2015

Vooruitstrevende e-commerce in het Noorden

Groningen staat bekend als ICT-stad door de innovatieve bedrijven en opleidingen. De komst van zoekmachinegigant Google is niemand ontgaan, maar ook op het gebied van E-commerce is duidelijk expertise te zien.

Online retail; de toekomst
31 december 2014

Online retail; de toekomst

Het begin van het nieuwe jaar. Een ideaal moment om de blik op de toekomst te richten. Kijk met ons mee naar de (online) retail trends van Shopping2020.

E-commerce Insights - 11 dec. in Utrecht
24 november 2014

E-commerce Insights - 11 dec. in Utrecht

Op 11 december staan de drie pijlers, traffic, conversie en retentie centraal met sprekers van Bol.com, Beslist.nl, MailPlus en Datona. Dus wilt u meer informatie en tips voor het verbeteren van uw traffic, conversie en retentie? Kom dan naar E-commerce Insights!

Guapa Media en SEOshop slaan handen ineen
12 september 2014

Guapa Media en SEOshop slaan handen ineen

Full service e-commerce bureau Guapa Media gaat de samenwerking aan met SEOshop, leverancier van e-commerce software in de cloud.

Vacatures

Bureaus Groningen Groningen Guapa Media Full Service E-commerce Vacatures

09 juli 2014

PhP/ Magento Developer

Guapa Media is een full service e-commerce bureau in Groningen waar dagelijks met veel plezier en enthousiasme gewerkt wordt aan diverse e-commerce projecten. Deze hebben veelal betrekking op Magento webwinkels en de online marketing die daarbij komt kijken. Wij hebben een hecht en ondernemend team en de drang om de beste te zijn. Eigen inzet en ideeën worden enorm gewaardeerd en gestimuleerd. Wil jij met ons meegroeien? Voor onze locatie in Groningen zoeken wij een fulltime Magento – PhP developer (Programmeur) (m/v).

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Groningen
050media