myHair

myHair.nl is dé online leverancier op het gebied van haarcosmetica en kappersbenodigdheden, voor kappers én consumenten. Guapa Media ondersteunt myHair bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun e-commerce platform.

Dé online leverancier op het gebied van haarcosmetica en kappersbenodigdheden, voor consumenten én professionele kappers. myHair.nl is met hun jarenlange ervaring in de kappersbranche in staat om kwaliteitsmerken en goede service te koppelen aan het gemak van online shopping. Klanten kunnen desgewenst zelfs contact opnemen met myHair.nl voor persoonlijk advies over de producten.

Doel
Voordat myHair bij Guapa Media terecht kwam hadden ze al een webshop bij een andere partij. Deze voldeed echter niet meer aan de behoeften en wensen van myHair. Guapa Media bleek hierin wel aan hun wensen te voldoen en samen zijn we het project gestart. myHair wenste een Magento webshop met onder andere een functie waarbij meerdere soorten van één product tegelijk kan worden besteld. Guapa Media heeft daarbij de online marketing voor myHair verder uitgewerkt. Vanuit usability testen wordt er nu constant gewerkt aan de optimalisatie van de webshop.

Resultaat
Door naar de klant te luisteren is er een webshop opgeleverd waar de klant erg tevreden mee is. De webshop is onder andere geüpdate van versie 1.7 naar versie 1.9 en heeft een geheel nieuw ontwerp gekregen.

Ook is het voor klanten mogelijk om meerdere soorten van hetzelfde product te bestellen. Hierdoor is de website toegankelijk voor zowel particuliere- als zakelijke klanten, een van de wensen van myHair. Een verdere samenwerking bestaat uit het doorontwikkelen en de marketing van de webshop.

Maatwerk

  • Toegankelijk voor B2C en B2B
  • Configureerbare, bundel én gegroepeerde producten

http://www.myhair.nl

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Groningen
050media