HIS Media

Bureaus Groningen Uithuizermeeden HIS Media

HIS Media is uw partner gespecialiseerd in het verzorgen van diverse online oplossingen. Met ruim 15 jaar ervaring staan wij graag online tot uw dienst. Dit doen wij op het gebied van Webdesign & Development; we denken graag met u mee over uw online identiteit en hebben de middelen om dit om te zetten naar een goed technisch raamwerk. Mocht het noodzakelijk zijn is het ook mogelijk om het volledige onderhoud van uw website (of social media kanalen) door ons te laten verrichten.

Naast websites kunnen we u ook ondersteunen in het ontwikkelen van online maatwerk oplossingen. Dit kan een stukje automatisering op administratief gebied zijn, tot aan het meedenken in het "lean" maken van andere bedrijfsprocessen. Allemaal gebaseerd op online systemen, waardoor u overal ter wereld met internet toegang heeft tot deze oplossingen.

Zo kunnen we u ook adviseren op het gebied van een online werkplek waarbij we gebruik maken van het veel geprezen Office365 waarmee u overal toegang heeft tot de vertrouwde Office-tools. Met deze oplossing heeft u, en al uw collega's, overal (ook op uw mobiel) toegang tot uw e-mail en agenda. En is het mogelijk om documenten online op te slaan, te delen en samen aan te werken (wijzigingen kunnen zelfs tegelijkertijd aangebracht worden). Office365 biedt werkelijk een compleet nieuwe manier van samenwerken.

Contactgegevens

Bureaus Groningen Uithuizermeeden HIS Media Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij HIS Media

Adresgegevens:
Koningin Julianastraat 9
9982GK Uithuizermeeden

Contactpersoon:
Eduard Wustenveld

Telefoon:
0637469530

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Uithuizermeeden
Nannu

Uithuizen
HFdesign