Black Rooster Internet Company

Bureaus Gelderland Velp Black Rooster Internet Company

Black Rooster heeft een ruime ervaring en expertise opgedaan in het ontwikkelen en begeleiden van internet- en mobiele toepassingen. Wij kunnen uw wens omzetten naar een eindproduct, ongeacht de omvang hiervan. Wij zijn tevens sparringspartner voor diverse reclame- en communicatiebureaus waarbij wij voor de grafische en technische realisatie van diverse projecten zorgen.

U kunt ons inschakelen voor het ontwikkelen van ondermeer: websites met content management systemen, webdesign, webapplicaties, online games, flash animaties, webwinkels, zoekmachine marketing, e-mailings, maatwerk intranet systemen, iPhone en iPad applicaties en overige online gerelateerde werkzaamheden.

Contactgegevens

Bureaus Gelderland Velp Black Rooster Internet Company Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Black Rooster Internet Company

Adresgegevens:
Rozendaalselaan 18
6881 LC Velp

Contactpersoon:
Christian van Ekeris

Telefoon:
026-3844693

Nieuws

Bureaus Gelderland Velp Black Rooster Internet Company Nieuws

Black Rooster sponsort Metakids
24 januari 2011

Black Rooster sponsort Metakids

Elk jaar worden er in Nederland 800 kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. Dat zijn meer dan twee kinderen per dag. De meeste kinderen overlijden voordat ze 18 jaar zijn. Omdat er voor hun stofwisselingsziekte nog geen medicijn is. Stichting Metakids zet zich als paraplu-organisatie in voor al deze kinderen. Metakids brengt stofwisselingsziekten onder de aandacht en werft donaties waarmee onderzoeksprojecten in de academische centra gefinancierd worden.

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Velp gld
D-Liteweb