Mangrove

Bureaus Zuid-Holland Rotterdam Mangrove

Mangrove is een fullservice internetbureau dat werkt met interdisciplinaire teams. Hierdoor zijn strategie, creativiteit, techniek en marketing perfect op elkaar afgestemd. Resultaat: functionele websites én succesvolle online campagnes.

Mangrove realiseert online ambities. Vaak zelfs meer dan dat. Mangrove vindt dat het fundament van een online strategie stevig moet zijn én dat er ruimte moet zijn voor voortschrijdende inzichten. Dit resulteert in onderscheidende innovatieve online toepassingen en intelligente campagnes met aantoonbaar resultaat. Kleine interdisciplinaire teams van experts werken nauw met opdrachtgevers samen. Iedere discipline is aanwezig. Van art director tot programmeur, van webmarketeer tot strateeg. Klantwensen worden tot op de kern getoetst aan de beoogde strategische doelstellingen, geldende internetstandaarden en technische haalbaar- en schaalbaarheid. Mangrove hanteert een flexibele ontwikkelmethode. Op basis van een helder geformuleerde productvisie wordt in korte ontwikkelrondes telkens een werkend en verbeterd eindproduct gerealiseerd. Zo blijft ruimte voor voortschrijdende inzichten en kan kennis op basis van daadwerkelijk gebruik snel in de ontwikkeling van de toepassing meegenomen worden.

Contactgegevens

Bureaus Zuid-Holland Rotterdam Mangrove Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Mangrove

Adresgegevens:
Schiekade 189
3013 AE Rotterdam

Contactpersoon:
Roel Schiefelbusch

Telefoon:
0102125101

Nieuws

Bureaus Zuid-Holland Rotterdam Mangrove Nieuws

Beun de Haas is terug
24 januari 2011

Beun de Haas is terug

Voor BOVAG hebben we een oude anti-held van stal gehaald: Beun de Haas is terug!

Nieuwe site voor Valvoline.nl
24 januari 2011

Nieuwe site voor Valvoline.nl

In een zeer korte tijd heeft Mangrove de nieuwe site voor Valvoline gerealiseerd. Wie op zoek is naar een specifiek product uit het brede productaanbod van de wereldwijde leverancier van motorolie biedt de site een helder toegankelijk overzicht.

Vacatures

Bureaus Zuid-Holland Rotterdam Mangrove Vacatures

24 januari 2011

Web developer

Als web developer ben je mede verantwoordelijk voor de techniek achter onze websites. Je bent geen codeklopper, maar ziet programmeren als een creatief vak!

Delen:

Plaatsen in de buurt