Doeltreffende websites van WebsiteMet

18 november 2013
Doeltreffende websites van WebsiteMet

U kunt als website eigenaar veel zelf doen om uw website te verbeteren. Met een Joomla CMS is dat mogelijk. Het kan tijdrovend zijn en ingewikkeld om u bezig te houden met website optimalisatie voor zoekmachines, SEO. U kunt dit voor een groot deel uitbesteden aan WebsiteMet.

SEO uitbesteden zodat u zich kan concentreren op inhoud. U kent uw doelgroep als geen ander. U krijgt van mij advies en info, hoe uw website in de picture te zetten, hoe sociale netwerken en social media kunnen bijdragen, over het gebruik van google analytics (statistieken, inzicht). Samen zorgen we voor een succesvolle doeltreffende website.

Ik bouw responsive websites. Websites die in mobiel en tablets gebruiksvriendelijk worden weergegeven. Het gaat niet alleen om gevonden worden ook al is dat nog zo belangrijk. Uw doelgroep bereiken, interesseren, vast houden is belangrijker en niet een indrukwekkende hoeveelheid bezoekers die niet of moeilijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn of verdwalen in een website.

  • Responsive is één van de belangrijke eigenschappen van een website welke bijdraagt  aan een doeltreffende succesvolle website.

Als u nog geen website heeft en u wil weten wat Joomla voor u kan betekenen, kunt u mij vrijblijvend om advies vragen en een offerte op maat. Voor MKB, zelfstandigen, startende ondernemers, particulieren etc.

Nieuw! Begin november is WebsiteMet.nl voorzien van een Joomla 3.1.5 versie en een spik splinter nieuw (uiteraard responsive) template. Graag totziens!

Met vriendelijke groet,
uw websitebouwer
Wim Houtman

http://www.websitemet.nl/website-laten-bouwen

Bekijk al het nieuws

Offerte aanvragen

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer