MySpott.nl

Bureaus Gelderland Heteren MySpott.nl

MySpott richt zich voornamelijk op bedrijven die snel, maar toch professioneel en voordelig, een nieuwe website willen. Organisaties die geen tijd hebben om uitgebreid na te denken over een uniek ontwerp, of geen budget hebben voor maatwerk-oplossingen. Voor deze organisaties is een MySpott-website de perfecte oplossing.

Doordat de klant direct een ontwerp kan kiezen en in het overzicht kan zien wat er precies wordt aangeboden, is er duidelijkheid over het product. Wat krijgt u voor uw geld? Dit is precies terug te vinden in het overzicht. Geen verassingen achteraf, geen bijkomende kosten; de voordelen van een heldere werkwijze. De beheeromgeving van MySpott waarmee u zelf eenvoudig uw website kunt beheren is dan ook op basis van het Footsteps CMS. Dit uiteraard wel met een aantal aanpassingen welke het product uitermate geschikt maakt voor kleinere en betaalbare websites.

Contactgegevens

Bureaus Gelderland Heteren MySpott.nl Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij MySpott.nl

Adresgegevens:
Muskushouwsestraat 10A
6666 MC Heteren

Contactpersoon:
Kim Vlaardingerbroek

Telefoon:
0878767838

Nieuws

Bureaus Gelderland Heteren MySpott.nl Nieuws

Fotoalbum of portfolio op uw website
20 september 2013

Fotoalbum of portfolio op uw website

Wilt u foto's overzichtelijk weergeven op uw website? Bijvoorbeeld een Portfolio of een sfeer-impressie? Geen probleem, want een fotoalbum hoort tot de standaard mogelijkheden van een MySpott-website

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Heteren
Footsteps