Koek&Peer

Bureaus Limburg Swalmen Koek&Peer

Koek&Peer is specialist in omnichannel e-commerce en bedient met haar "Effect" producten diverse grote en kleine klanten in Nederland en Duitsland.

Koek&Peer werkt vanuit Swalmen met een sterk team in eigen huis, en een groot netwerk aan solide partners aan diverse softwareproducten met de focus op omnichannel e-commerce.

Contactgegevens

Bureaus Limburg Swalmen Koek&Peer Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Koek&Peer

Adresgegevens:
Tolhuisweg 5a
6071RG Swalmen

Contactpersoon:
B. Vintcent

Telefoon:
+31(0)888620056

Cases

Bureaus Limburg Swalmen Koek&Peer Cases

Epica WebshopNieuwe website Isaac Cycle

Nieuws

Bureaus Limburg Swalmen Koek&Peer Nieuws

Koek&Peer gaat samenwerking aan met Copernica Marketing Software
16 april 2013

Koek&Peer gaat samenwerking aan met Copernica Marketing Software

Koek&Peer werkt sinds kort met Copernica Marketing Software en maakt ook deel uit van het partnernetwerk. Het internetbureau gaat de software inzetten met als voornaamste doelstelling; conversieverhoging voor hun klanten.

Effect+ webshops
26 februari 2013

Effect+ webshops

Koek&Peer heeft een oerdegelijk e-commerce pakket gelanceerd onder de naam Effect+. Met klanten als 3FM Serious Request, Marco Borsato en Epica een bewezen systeem.

Vacatures

Bureaus Limburg Swalmen Koek&Peer Vacatures

21 februari 2014

Ervaren PHP Webdeveloper / Fulltime dienstverband

Koek&Peer groeit flink en zoekt daarom een ervaren allround PHP webdeveloper met veel kennis van e-commerce. Je draagt zorg voor de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van onze software en werkt met een klein team enthousiaste programmeurs aan de doorontwikkeling van de eigen platformen. Samen met het team werk je vanuit ons kantoor in Swalmen (Limburg) en heb je contact met een grote diversiteit aan klanten. De ervaringen van deze klanten zijn de belangrijkste schakels op basis waarvan de ontwikkeling van de platformen wordt gestuurd.

26 februari 2013

Stage webdesign bij Koek&Peer in Swalmen

Om ons e-commerce product Effect+ te blijven verbeteren zijn wij per direct, voor minimaal 4 maanden, op zoek naar een webdesigner die te gekke templates kan maken voor webshops van bekende en onbekende bedrijven.

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Swalmen
Websign-in

Swalmen
Valuco