Wat is dit een mooie tijd!

07 oktober 2013
Wat is dit een mooie tijd!

"Wat is dit een mooie tijd!" is het enthousiaste antwoord op onze vraag ‘hoe gaat het bij jullie?’. Fruto Internet & Vormgeving is vanaf 2006 ‘in business’ en gevestigd in Amersfoort. Het klantportfolio van het bedrijf van oprichters Michiel Langewouters en Gerald van den Brink is de afgelopen jaren tegen de stroom in gegroeid.

Geen gekke dingen doen waar de klant niet direct iets aan heeft

"Daar waar we eerder vooral bezig waren met het maken van gewoon goede en mooie websites, is ons werk de afgelopen jaren verbreed met projecten die de groeistrategieën van onze klanten ondersteunen", vertelt Michiel. "Wij zijn nuchtere jongens en hebben de afgelopen jaren geen gekke dingen gedaan waar de klant niet direct iets aan heeft. Gewoon goed luisteren en kritische vragen blijven stellen. Hierdoor zijn we nu kerngezond en klaar voor de toekomst. Wel zijn we volop blijven investeren in kennis en nieuwe vaardigheden. Hierdoor kunnen wij onze klanten van goede oplossingen voorzien zonder geremd te worden door technische kaders".

Gerald: "De huidige tijd is vooral mooi omdat veel bedrijven bestaande manieren om business te doen, zien veranderen. Wij schuiven dan aan om te kijken hoe slimme internetconcepten hen kunnen ondersteunen in die transitie. Naast veranderende business modellen zijn er momenteel ook veel nieuwe 'challengers' die bij ons aankloppen. Een mooi en recent voorbeeld daarvan is het vernieuwende MyMoriam.com, dat na een scherpe, landelijke pitch koos voor Fruto om hun team mee aan te vullen".

Volgens Fruto zijn er in deze tijd vooral veel kansen voor gezonde groei. "Zo zitten wij momenteel in de afrondende fase voor een leuke en strategische overname door Fruto". Met deze overname verwacht Fruto het uitdagende klantportfolio versnelt uit te breiden. Ook zullen klanten en prospects hierdoor nog beter en sneller bediend worden. Daarnaast kunnen de mensen uit het Fruto-team zo nog beter ingezet worden op uitdagende projecten en aansluiting vinden op hun vaardigheden en ervaring.

Meer over Fruto Internet & Vormgeving:

http://www.fruto.nl

Bekijk al het nieuws

Offerte aanvragen

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Amersfoort
Spaan Ontwerp

Amersfoort
A&J Essentials