Firmaq houdt van Mailchimp

06 juni 2014
Firmaq houdt van Mailchimp

Voor wie makkelijk en eenvoudig zelf nieuwsbriefcampagnes wil versturen, kan bij Firmaq terecht voor het maken van een bedrijfsaccount inclusief template en support. Wilt u ook voorop lopen als het gaat om email marketing? Neem gerust contact met ons op!

Dit jaar zetten we al onze klanten over op Mailchimp, omdat Mailchimp marktleider is op het gebied van email marketing. Daarbij maken we een Mailchimp template met daarin de huisstijl van de klant. Sinds kort zijn de templates van Mailchimp nog beter geworden: niet alleen zijn ze volledig responsive, ook zijn ze nog makkelijker op te maken door een fantastische drag and drop editor.

Omdat bijna al onze klanten CMS Next en Mailchimp naast elkaar gebruiken hebben we Mailchimp gedeeltelijk geintegreerd in CMS Next v4. Daarnaast hebben we een fraaie Nederlands-talige handleiding gemaakt voor het gebruik van Mailchimp.

En tenslotte kunt u ook nog gebruik maken van de (gratis) app van Mailchimp om uw concept nieuwsbrieven nog even aan te passen en vervolgens te versturen!

Op deze manier kunnen onze klanten prachtige emailcampagnes maken. Wilt u ook voorop lopen als het gaat om email marketing? Neem dan contact met ons op.

http://firmaq.nl/firmaq-houdt-van-mailchimp/

Bekijk al het nieuws

Offerte aanvragen

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Heerenveen
TRES internet

Heerenveen
X-Designs

Heerenveen
SEO NEXT