Styleshift Webdesign

Bureaus Overijssel Hengelo ov Styleshift Webdesign

Door het gebruik van intelligente en flexibele software bent u in staat om voor een relatief kleine investering een professionele positie te verwerven op het internet en uw digitale identiteit verder uit te breiden wanneer u dat uitkomt. Ideaal voor (startende) MKB bedrijven.

Gevestigd in Hengelo houden wij ons bezig met het ontwerpen, realiseren en beheren van websites, webwinkels, zoekmachine optimalisatie, E-mailmarketing bijna altijd gecombineerd met webbeheer (CMS). Daarnaast maken wij uw website vindbaar, kunnen complete huisstijlen voor u ontwerpen, maar kunnen ook goede en effectieve teksten schrijven voor uw site. Maar eigenlijk is het heel simpel: Wij streven naar optimale online communicatie voor een maximaal rendement

Contactgegevens

Bureaus Overijssel Hengelo ov Styleshift Webdesign Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Styleshift Webdesign

Adresgegevens:
Booggang 49
7552 JZ Hengelo ov

Contactpersoon:
Drs. Rikkerink

Telefoon:
0614557986

Vacatures

Bureaus Overijssel Hengelo ov Styleshift Webdesign Vacatures

24 januari 2011

Graphic Designer

Voor een mogelijk toekomstig project op het gebied van E-learning zijn wij op zoek naar een creatieve geest die ons kan helpen bij het ontwerpen van een iconenset.

24 januari 2011

Flash MX programmeur gezocht

Voor een mogelijk toekomstig project op het gebied van E-learning zijn wij op zoek naar creatieve geesten die een goede dosis kennis hebben van Flash MX en ActionScript.

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Hengelo
Styleshift

Hengelo ov
AAdezign

Hengelo ov
Elschotdesign