VrijdagOnline.nl

Bureaus Groningen Groningen VrijdagOnline.nl

"Professionele websites zonder gedoe" Dat is onze slogan en daar houden we ons aan. Door onze gestroomlijnde manier van werken kunnen we voor elk bedrijf of instelling een professionele website ontwikkelen zonder de klant steeds lastig te hoeven vallen met moeilijke vragen en theorieën. Een professionele website van VrijdagOnline.nl is succesvol, makkelijk in gebruik en tijdloos!

VrijdagOnline.nl heeft al meer dan 400 websites ontwikkeld voor bedrijven, instellingen, zzp' ers en verenigingen. Door onze scherpe tarieven, snelle werkwijze en heldere communicatie melden steeds meer bedrijven zich om een professionele website te laten maken in ons unieke website concept. VrijdagOnline.nl is gestart in 2009, midden in de opkomende bankencrisis, kredietcrisis en euro crisis. Waar veel bedrijven de tegenwind voelden, voeren wij juist mee op de wens van veel ondernemers om hun webdesign sneller, goedkoper en beter te laten uitvoeren tegen transparante prijzen. Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden wanneer ze een webshop willen laten maken. Ons unieke website concept hebben we namelijk ook beschikbaar gemaakt voor webshops, waardoor iedereen nu eenvoudig een professionele webshop kan laten maken tegen een zeer scherp tarief.

Contactgegevens

Bureaus Groningen Groningen VrijdagOnline.nl Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij VrijdagOnline.nl

Adresgegevens:
Schweitzerlaan 2
9728 NP Groningen

Contactpersoon:
Joost Klein

Telefoon:
0502309815

Nieuws

Bureaus Groningen Groningen VrijdagOnline.nl Nieuws

Hoe mobiel internet gebruik webdesign beïnvloedt
25 juli 2014

Hoe mobiel internet gebruik webdesign beïnvloedt

Wij kunnen het ons nog goed herinneren. De drukke websites van vroeger, waar alle beschikbare ruimte werd gevuld met afbeeldingen, tekst en knoppen. Soms werd je cursor zelfs opgeleukt, met bubbels of sterretjes die hem volgden wanneer je hem bewoog. Tegenwoordig gaan onze haren daarvan overeind staan. Eén van de redenen voor onze nieuwe kijk op webdesign is de groei van het mobiele internet gebruik.

Interessante feiten over uw potentiële klanten
08 april 2014

Interessante feiten over uw potentiële klanten

In de jaren 50 en 60 ontstond het begrip marketing. Hierdoor vond er een ingrijpende verschuiving plaats in het denken over de functies binnen bedrijven. Voorheen waren bedrijven alleen maar bezig met het produceren van zoveel mogelijk goederen, waarbij de klant volledig buiten beschouwing werd gelaten. De jaren daarna is de klant steeds meer centraal komen te staan. Nog steeds bestaan er veel misverstanden over uw bezoekers, daarom voor u de meest interessante feiten op een rijtje.

Vacatures

Bureaus Groningen Groningen VrijdagOnline.nl Vacatures

08 april 2014

Vacature Stagiair(e) Online Marketing (HBO+)

Heb jij nog geen Google+ account, maar wel een CU2 account en gebruik je MSN Messenger om je vrienden te chatten? Dan is deze stage niks voor jou. Wij zoeken namelijk iemand die mee gaat in de (Internet)tijd en weet wat er zich op Internet afspeelt. Wanneer jij het interessant vindt om bedrijven te helpen om online succesvol te zijn hebben wij een zeer interessante stage voor je. Je wordt Online Marketing Manager (stagiair) bij VrijdagOnline.nl

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Groningen
Tele NEX