Totaalnet Internet Services

Bureaus Gelderland Duiven Totaalnet Internet Services

Totaalnet is opgericht in 1997 en stond hiermee aan de wieg van het internet. Met onze integrale aanpak en nadrukkelijke klantgerichtheid heeft het bedrijf een bijzondere positie in de markt verworven. Totaalnet combineert expertise in marketing, design en techniek met een sterke gedrevenheid. Dat staat garant voor een effectieve totaaloplossing voor zowel beginnende bedrijven als voor gevestigde multinationals. Totaalnet heeft alle disciplines op het gebied van zakelijk internetgebruik in eigen huis en kan daarom snel inspelen op uw wensen en eisen.

Voor de vormgeving van een internetsite wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van professionele grafische vormgevers, zodat u altijd een uniek en fraai ogende vormgeving voor uw website heeft. Dit is belangrijk omdat bezoekers op uw website hiermee veelal een eerste impressie van uw organisatie krijgen. Uw concurrent is immers slechts een aantal muisklikken van u verwijderd.

Voor wat betreft het technische gedeelte dat als fundament van een website fungeert, maakt Totaalnet gebruik van een door haarzelf ontwikkelde Content Management System (CMS). Dit CMS werkt modulair: u kunt dus bovenop uw basismodule altijd uw website uitbreiden met additionele modules. Deze modules zijn voor een groot gedeelte reeds ontwikkeld en voorzien van de meest voor de hand liggende functionaliteiten.

Omdat Totaalnet alles zelf heeft ontwikkeld, is het mogelijk om elke module in zijn geheel naar uw wensen en eisen te schaven. U krijgt dus ook op technisch vlak een maatwerksysteem dat alleen functionaliteiten bevat die u ook daadwerkelijk nodig heeft. Dat levert een intuïtief systeem op, waarmee op alle niveau's snel en eenvoudig gewerkt kan worden.

Totaalnet is met haar 17 medewerkers een gezond bedrijf dat in het verleden andere internetbedrijven heeft overgenomen in binnen- en buitenland. Een selectie van onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld NUON, Eijerkamp, Bloemenveiling Oost Nederland, Unipart, Catherine Keyl, Vitesse, Gelredome, Robbers & Van den Hoogen, Van Amersfoort Racing, Metakids, De Zaak, enzovoorts. Daarnaast heeft Totaalnet op landelijk niveau veelal de rol als onderaannemer voor diverse reclame- en communicatiebureau's. Zelfs andere internetbedrijven kloppen bij Totaalnet aan voor probleemoplossingen bij complexere vraagstukken.

Contactgegevens

Bureaus Gelderland Duiven Totaalnet Internet Services Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Totaalnet Internet Services

Adresgegevens:
Marketing 35
6921 RE Duiven

Telefoon:
026-3844944

Fax:
026-3844900

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Duiven
Bibito

Duiven
Housenet