Woonbeheer Borne

Voor Woonbeheer Borne heeft Webton de website ontworpen. Deze website is het adres voor huurwoningen in Borne. Bewoners kunnen hier terecht voor zowel huurwoningen als incidentele koopwoningen.

Woonbeheer Borne is een maatschappelijke onderneming die ervoor zorgt dat iedereen goed en betaalbaar kan wonen in Borne. Ze zetten zich in voor mensen die qua inkomen of positie onvoldoende in staat zijn om op eigen kracht in huisvesting te voorzien. Daarnaast zet Woonbeheer Borne zich in voor de senioren, in verband met de demografische ontwikkelingen. Ze staan bekend om hun sterke lokale binding.

De aanvraag

Woonbeheer Borne was op zoek naar een nieuw ontwerp voor hun website. De klant wenste een overzichtelijke website, waarbij de bezoeker direct ziet wat de mogelijkheden zijn. Het moest zowel overzichtelijk als speels worden.

Onze oplossing

Onze ontwerper is direct aan de slag gegaan met het ontwerp van de website. Het is een kleurrijke en tegelijkertijd duidelijke website geworden. Het is tevens een interactieve en moderne website, omdat de laatste tweets van Woonbeheer Borne worden weergegeven. Daarnaast is er een poll zichtbaar waar de bezoekers hun mening kunnen geven. Bovenin de website kan de bezoeker direct kiezen waarvoor hij of zij de website bezoekt. Zo is het direct duidelijk wat het doel van de website is.

Functionaliteiten

  • De website is responsive: het schaalt mee naar alle mogelijke apparaten, zoals een tablet en smartphone.
  • Er zit een filtersysteem in voor het tonen van de woningen.
  • SEO: door de zoekmachine vriendelijke URL's en de META-gegevens is de website goed vindbaar in Google.
  • Nieuws: middels de agenda op de website is de bezoeker helemaal up-to-date van alle laatste nieuwtjes.
  • Social media: de laatste tweets van Woonbeheer Borne worden weergegeven op de homepagina.
  • Polls: er bevindt zich een poll op de website zodat er interactie plaatsvindt tussen de bezoeker en Woonbeheer Borne.

Het resultaat

Het resultaat is een interactieve, moderne en overzichtelijke Wordpress-website. Het biedt diverse contactmogelijkheden en de website is helemaal up-to-date door het weergeven van de laatste tweets en de agenda.

http://www.woonbeheerborne.nl

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Hengelo ov
AAdezign

Hengelo ov
Elschotdesign