Website advies & logo ontwerp voor Armata

Armata Sales Development (opgericht in 2012 door Linda van den Berkt) is een bedrijf dat zich inzet voor MKB-bedrijven met een duidelijke behoefte aan het opzetten, ontwikkelen of verbeteren van hun sales.

De website van Armata had behoefte aan een sterk logo met een helder en krachtig concept. En daarnaast was er een vraag naar een buitenstaanders-perspectief en website advies. Hiervoor werd ik benaderd. Armata.nl is gebouwd op een repsonsive framwork om klaar te zijn voor het mobiele internet, en vooral de communicatie en snelheid van de website hebben extra aandacht gekregen. Daarnaast zorgen eenvoud en 'hapklare' stukken tekst voor een overzichtelijke, snel communicerende website.

“Ik vond het erg prettig dat Paul mij tussendoor op de hoogte hield van zijn denkprocessen en schetsen stuurde waarop ik kon reageren. Ondanks het concrete beeld wat ik zelf al voor ogen had voor het logo, schroomde hij niet om ook zelf met nieuwe, andere ideeën te komen. Zo ontwikkelde zich het voor mij ideale beeldmerk voor Armata Sales Development. Paul heeft vervolgens direct een tweede opdracht van mij ontvangen!” -Linda van den Berkt

http://www.paulchristian.nl/logo-ontwerp-armata/

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer