Van de Kraats Advocatuur

Voor Van de Kraats Advocatuur heeft Webton een logo en een website ontwikkeld. Van de Kraats Advocatuur beschikt over een team bestaande uit een advocaat, juridisch- en medisch adviseur en een rekenkundig expert om de belangen optimaal te behartigen.

Letselschade kan een ingrijpende gebeurtenis zijn waarbij juridische, financiële en medische aspecten een grote rol spelen. Bijstand door een deskundige advocaat is daarom belangrijk. Van de Kraats Advocatuur helpt haar klanten kosteloos bij het verhalen van deze schade.

De opdracht

De vraag van de klant was het ontwikkelen van een logo en een daarbij behorende website. De klant wenste een overzichtelijke website, waarbij het nieuwe logo en de huisstijl goed tot zijn recht komen.

Onze oplossing

Onze grafische vormgever is direct aan de slag gegaan met het ontwerp van het logo. Dit is een strak en eenvoudig, maar duidelijk logo geworden. De klant was hier erg tevreden mee en vanuit daar zijn we met het ontwerp van de website begonnen. De website heeft een overzichtelijke indeling gekregen, zodat de bezoeker direct de oplossing voor zijn of haar probleem vindt. De bezoekers van een letselschadebureau weten vaak niet wat ze kunnen verwachten en daarom is deze website de oplossing.

Functionaliteiten

  • SEO: door de zoekmachine vriendelijke URL's en META-gegevens is de website goed vindbaar in Google.
  • Contactpagina: op de contactpagina bevindt zich een Google Maps-integratie. Dit maakt het voor de bezoeker zeer eenvoudig om een bezoek te brengen aan Van de Kraats Advocatuur.
  • Call To Action-buttons: er bevindt zich een duidelijk telefoonnummer op de homepagina van de website, zodat de bezoeker direct contact kan opnemen. Daarnaast is het mogelijk dat hij of zij wordt teruggebeld.
  • Tekst: op de website bevindt zich veel content. In het specialisme van letselschade is dit erg relevant, omdat de bezoeker vooral op zoek is naar informatie.

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke Wordpress-website met een mooi en herkenbaar logo. De kleuren van het logo zijn terug te vinden in de website en dat is tevens erg prettig voor de klant.

http://www.vandekraatsadvocatuur.nl

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Hengelo ov
AAdezign

Hengelo ov
Elschotdesign