Spouwankerrenovatie: meer aanvragen voor renovaties

Forresult ontwikkelde voor Spouwankerrenovatie een website en verhoogde het aantal bezoekers en aanvragen door zoekmachine-optimalisatie.

Voor Spouwankerrenovatie.nl, een initiatief van Total Wall Concept, heeft Forresult de website ontwikkeld in de huisstijl van Total Wall-Concept.

Spouwankerrenovatie stelt dat veel gevels in Nederland niet meer voldoen aan de veiligheidseisen. Bij veel panden blijkt de spouwmuurverankering aangetast en functioneert deze slecht of niet. Hierdoor ontstaan onveilige muren en dus gevaren voor bewoners.

Om deze reden was het van het grootste belang een website te ontwikkelen om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken, ze over deze gevaren te informeren en ze in te lichten over een oplossing.

Spouwankerrenovatie verzorgt kwalitatief hoogwaardige gevelrenovaties, waarbij spouwankers worden geplaatst door professionele, gecertificeerde dealers. Door een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk websitedesign is gezorgd voor een hoog aantal bezoekers en aanvragen. Naast de ontwikkeling van de website zorgt Forresukt voor zoekmachine-optimalisatie. Spouwankerrenovatie scoort nu hoog in Google op relevantie termen en trekt zo meer bezoekers waardoor ook het aantal aanvragen voor renovaties stijgt.

http://www.spouwankerrenovatie.nl

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Enschede
Trendwerk