Responsive website: Vaporsol

Een innovatieve technologie verdient een indrukwekkende website. Slik realiseerde de nieuwe responsive website. Een one-page design dat Vaporsol de ruimte geeft om hun technologie aantrekkelijk te presenteren.

On a mission for zero emission

Dat is de missie van Vaporsol. Vaporsol is jong en innovatief en zet zicht in voor een schone omgeving. Daarvoor gaan ze de strijd aan met VOC's, oftewel Volatile Organic Compounds. DIt zijn stofjes in de lucht die overal voorkomen en die gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Vaporsol ontwikkelde, samen met de gespecialiseerde kennis van partners, een technologie die zorgt voor een beter kwaliteit van de lucht die we inademen. En dan met name in omgevingen waar veel industrie is te vinden.

One-page & responsive design  

Grafisch bedrijf Bredewold maakte het ontwerp. Slik realiseerde het one-page design in een werkende website. Alle elementen werken exact zoals ze horen te werken, waardoor de website op ieder scherm een fantastische indruk achterlaat. 

En natuurlijk maakten we de site responsive, zodat de hij met iedere schermgrootte meeschaalt. Met deze techniek is de website geschikt voor mobiele browsers. Je ziet dus geen postzegelformaat meer op je mobiel, maar een goed leesbare en fijn navigeerbare website.

Met het websitebeheersysteem kan het team van Vaporsol zelf de website onderhouden. We hebben daarvoor gebruik gemaakt van het open source content management systeem WordPress. Het team van Vaporsol kan daarmee heel gemakkelijk zelf content en nieuwsberichten aanpassen en plaatsen. WordPress is namelijk erg gebruiksvriendelijk voor gebruikers. En met een internetbureau zoals Slik, zorgt Vaporsol ervoor dat de website technisch perfect in elkaar zit. En dat is ook weer goed voor de resultaten in zoekmachines.  

 

http://slik.eu/klant/vaporsol

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media