Responsive website: Van Wijngen International B.V.

De nieuwe website van Van Wijngen International B.V. staat online. Een website die écht past bij de organisatie, past bij de mensen en klopt met het verhaal dat Van Wijngen wil vertellen.

Van Wijngen International B.V. is specialist in transport van en naar Frankrijk. Een echt familiebedrijf met kantoren in Frankrijk en Nederland dat nog weet wat echte service betekent. Het wagenpark bevat verschillende voertuigen met Franstalige chauffeurs. Hiermee weet Van Wijngen ieder adres te bereiken, ook in de smalle straten van Parijs.

De fotografie, die Van Wijngen speciaal voor de nieuwe website heeft laten maken, vormt de basis van de nieuwe website. In combinatie met de grafische elementen, vormt de site een samenhangend geheel. Het resultaat: en webdesign met frisse kleuren en een internationale look & feel. Naast Frankrijk, regelt Van Wijngen namelijk ook transporten door heel Europa. De website hebben we vanzelfsprekend responsive gemaakt. Dat betekent dat als je de website op je smartphone bekijkt hij ook goed leesbaar is en makkelijk navigeert.

http://slik.eu/klant/vanwijngen

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media