Responsive website: Steendam Herenmode

Herken je dat? Je gaat komend weekend naar de stad om nieuwe items voor je garderobe aan te kopen. Pierre Cardin, Ledûb en Roy Robson zijn je favoriete merken maar waar kun je die vinden? Je oriënteert je daarom eerst via internet. Je checkt een aantal websites om te kijken of ze jouw merken verkopen en in Delft bij Steendam Herenmode is dat het geval. Daar gaan we van het weekend eens kijken.

Consumenten oriënteren zich steeds vaker online voordat ze een winkel bezoeken. Daarom ontwikkelde Slik een aantrekkelijke website voor Steendam Herenmode om meer bezoekers naar de winkel te trekken.

Dat is voor Steendam Herenmode de reden geweest om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Een website met als doel zoveel mogelijk bezoekers naar de winkel in Delft te trekken. En loop je al in Delft? De website is geschikt voor smartphones en tablets. De site is, in plaats van rondom devices, rondom de content ontworpen en maakt daardoor slim gebruik van media queries. Door aan de browser te vragen hoe groot deze is, past de website zich nu automatisch aan. Ongeacht het schermformaat. Dat noemen we nou responsive.

Heb je iets gepast wat je hebt laten hangen en je wil het nu toch hebben? Achteraf kun je de artikelen van Steendam Herenmode via één van de webshops aanschaffen:

 • Webshop Cuffs Herenaccessoires: http://slik.eu/klant/cuffs
 • Webshop Steendam Herenmode: http://slik.eu/klant/steendam
 • http://steendam.net/

  Bekijk alle cases

  Offerte aanvragen

  Delen:

  Plaatsen in de buurt

  Bureaus in de buurt meer

  Rotterdam
  OXO-Media