Responsive website: Balletstudio Le Rêve

'De toekomst is van hen die geloven in de schoonheid van hun dromen.' Dat is de overtuiging van Balletstudio Le Rêve, oftewel de droom. Maricelle Peeters is een enthousiaste dame vol passie voor de wereld van ballet en start nu haar eigen gespecialiseerde balletstudio in Rotterdam. Aan Slik de eer om een aantrekkelijke website te ontwikkelen. Het resultaat: een website waar Maricelle en wij erg trots op zijn!

Bij Balletstudio Le  Rêve krijgen kinderen tussen de 7 en 11 jaar de kans om de eerste stappen van hun droom te verwezenlijken. Maricelle biedt namelijk een pre-vooropleiding klassiek ballet voor kinderen voor wie dans een passie is en een professionele ballet- of danscarrière ambiëren. 

Prachtige foto's & een clean design

Yvonne Vrijenhoek maakte de prachtige foto's die we als basis hebben gebruikt voor het ontwerp. Op iedere pagina is een andere achtergrondfoto te zien. Dat geeft een goed beeld van wat Le Rêve doet en maakt kinderen en ouders enthousiast over de Balletstudio.

Door het combineren van veel wit in het ontwerp, rustige beelden en een heldere navigatie zorgen we voor een rustig en overzichtelijk geheel. Bezoekers navigeren op een comfortabele wijze door de website en vinden snel de informatie waar ze naar op zoek zijn.

Natuurlijk is de website responsive zodat hij er ook op tablets en smartphones prachtig uitziet. De techniek zorgt ervoor dat de site meeschaalt met de grootte van het scherm waarmee de bezoeker op de website terecht komt. Om Maricelle de mogelijkheid te bieden om zelf de beelden en teksten aan te passen, hebben we de website gemaakt met WordPress als websitebeheersysteem. 

 

http://slik.eu/klant/balletstudiolereve

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media