Responsive webshop: Pastville

Op zoek naar originele cadeaus? Bij Pastville vind je allerlei leuke hebbedingen, kaarten, gift bags in de webshop. Wij sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat we deze webshop gingen maken. Het resultaat: een webshop waar we supertrots op zijn en waar we zelf stiekem ook regelmatig shoppen.

Kijk snel of Pastville iets voor jou in het assortiment heeft. Kijk wel uit... want je hebt je winkelmandje binnen no time vol zitten. Je vindt indrukwekkende illustraties in de vorm van kaarten, notitieboekjes, stempels, gift-bags etc. Ieder bezoek verrast Hilda je met nieuwe items in de collectie. En via het blog blijf je op de hoogte van de ontwerpers van de prachtige illustraties, zoals Naomi Wilkinson en Eleni Kalorkoti.

Shoppen via je smartphone

De webshop van Pastville is gerealiseerd met WooCommerce. Dit is dé eCommerce toolkit van WordPress. Met dit handige content management systeem kan Pastville zelf artikelen in de webshop bijwerken en plaatsen, artikelen in de uitverkoop plaatsen, kortinsacties opzetten, voorraad beheren, kortingsbonnen aanmaken, verzendkosten instellen en natuurlijk de bestellingen bekijken om ze vervolgens af te handelen.

Vanzelfsprekend is de webshop responsive. Je kan dus ook goed via je smartphone en tablet shoppen bij Pastville. Op ieder apparaat is het prettig navigeren en worden de producten duidelijk gepresenteerd.

Slik Payment Gateway

Een soepel lopend bestelproces is één van de belangrijkste onderdelen van een webshop. Je wilt nu eenmaal producten verkopen. Daarvoor hebben we gekozen voor iDeal als betalingsmogelijkheid in combinatie met Mollie en onze eigen Slik Payment Gateway. Deze combinatie zorgt ervoor dat alle betalingen verlopen via een beveiligde omgeving.

http://slik.eu/klant/pastville

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media