Mithought, als u een idée heeft...

Seasia Infotech heeft voor Mithought een geavanceerde applicatie gebouwd. Dit prachtige project heeft heel wat uurtjes gekost. Mithought is een sociaal netwerk dat gelijkgestemden een platform geeft om hun standpunten en ideeën uit te wisselen in een collaboratieve en interactieve manier. Als een geregistreerd lid een nieuw idée creëert dan kan een andere geregistreerde gebruiker reageren.

Technieken

.NET 4, MVC  4, Azure

Als je vraagt wat het .NET Framework eigenlijk is, krijg je van verschillende mensen allerlei verschillende antwoorden. Zelfs Microsoft schijnt moeite te hebben met het eenduidig beantwoorden van deze vraag. Gezien de grootte en de complexiteit van het .NET Framework is dit niet echt verwonderlijk.

Bij het verschijnen van het .NET Framework is het door Microsoft gepresenteerd als een "Web Services platform". Hoewel het zeer geschikt is voor het maken en gebruiken van Web Services, is het .NET Framework veel meer. Het .NET Framework is ontwikkeld om vele problemen op te lossen die we tegenkomen bij het ontwikkelen van moderne applicaties. Moderne applicaties worden getypeerd door een aantal eigenschappen:

  • Beschikbaarheid op ieder moment van de dag (24x7)
  • Beschikbaarheid op allerlei locaties
  • Uit te voeren op allerlei verschillende hardware

Voor applicaties met deze eigenschappen heeft Microsoft de .NET strategie bedacht, die gevat wordt in de slogan "Anytime, anywhere, and on any device".

Wat is MVC 4 dan? 

MVC staat voor de term Model-View-Controller en is in principe een afkorting van een programmeermodel, waar deze nieuwere variant van ASP.Net op gericht is. Wanneer je al enigszins bekend bent met verschillende programmeermodellen, zou het geen probleem moeten zijn om te begrijpen hoe dit model in mekaar steekt.

 In het kort zijn dit de vuistregels voor het MVP model:

  • Model: Verantwoordelijk voor alle data, en data-afhandeling
  • Presenter: Verantwoordelijk voor alle logica; bijvoorbeeld in het geval van berekeningen, validatieregels (niet data-gerelateerd), etc.
  • View: Verantwoordelijk voor de in- en uitvoer van user input. Hier kan dus alle invoer doorgegeven worden aan de Presenterlaag, of juist vanuit de Presenter náár de View toe.

Tenslotte wat is Azure?

Azure biedt een SLA die een beschikbaarheid van 99,95% garandeert en stelt u in staat om maximaal beschikbare toepassingen te bouwen en uit te voeren, zonder dat u zich hoeft te richten op de infrastructuur. Windows Azure biedt automatische besturingssysteem- en servicepatches, ingebouwde netwerktaakverdeling en bestendigheid met betrekking tot hardware-uitval. Windows Azure ondersteunt een implementatiemodel dat u in staat stelt om een toepassingsupgrade uit te voeren zonder uitvaltijd.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wireframe creation
  2. Development
  3. Unit Testing
  4. QA - Functional Testing 

http://www.mithought.com/

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Scherpenzeel gld
Stijl.Nu

Scherpenzeel gld
Kodotsa