Mark Tuitert

Internetbureau Allyourmedia heeft voor schaatskampioen Mark Tuitert zijn nieuwe logo, website en video teaser ontwikkeld. Vanzelfsprekend responsive want meer dan 50% van het verkeer naar Mark zijn site komt via mobiele bezoekers. De website geeft naast een overzicht van zijn topsport carrière ook een inkijkje in zijn huidige loopbaan na het schaatsen.

Concept en strategie

Samen met Mark is een concept en strategie gerealiseerd waardoor hij na zijn succesvolle schaatscarrière niet een zwart gat terecht gaat komen. Hier zijn we niet bang voor maar we nemen het zekere voor het onzekere. De verschillende eigenschappen van het karakter van Mark, zoals zijn talent om overtuigend te spreken, mooi te schrijven en natuurlijk (harde) muziek, komen hier aan bod. Daarnaast is zijn volledige carrière als topsporter in beeld gebracht in een archief op de site.

Visuele identiteit

De nieuwe visuele identiteit heeft een sterk geometrisch ontwerp met duidelijke belijningen. Het ontwerp van het logo is een combinatie van de initialen (MT) geplaatst in een pentagoon. Het gebruik van zwart en wit sluit perfect aan bij het thema van zijn sessies als spreker “omarm je schaduw”. De huisstijl straalt krach, doorzettingsvermogen en passie uit en dat past weer goed bij het imago van Mark.

Website ontwerp

Belangrijke nieuwsitems zijn rijk geïllustreerd en hebben meerdere css-stijlen voor het uitlijnen of fullscreen tonen van beelden en video’s. Duidelijke tyopgrafische oplossingen bevorderen de leesbaarheid van de teksten en geven de bezoeker het gevoel een magazine te lezen in plaatst van een doorsnee blog. De website is distraction free, dus geen sidebars en andere drukke elementen die de aandacht op eisen. Less is more. 

Website ontwikkeling

De responsive site wordt door Mark zelf beheerd via het Wordpress CMS. Door de integratie met zijn Social Media-kanalen is het voor Mark erg eenvoudig om zijn berichten direct door te plaatsen in zijn sociale netwerken waar verreweg de meeste traffic vandaan komt. Door gebruik te maken van verschillende CSS-transities voelt de website zeer intuïtief aan en is browsen door de site een prettige gebruikerservaring.

Video teaser

Naast de website zelf hebben we een ook een inspirerende video geproduceerd dat dient als teaser voor zijn werk als spreker voor verschillende organisaties. De online video wordt ook gebruikt als achtergrond op de binnenkomstpagina om een zo’n groot mogelijke impact te realiseren bij binnenkomst van bezoekers.

De reactie van Mark via Twitter

"Mijn nieuwe website is online! Trots op het resultaat, gemaakt door@Allyourmedia. Thanks guys!" (Bron)

 

http://www.marktuitert.nl

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Arnhem
Cybanix