Event website: Bright & Cloudy

Benieuwd naar de laatste trends en technologische ontwikkelingen voor het bouwen van een veilige omgeving voor de meest kritische gegevens online? Schrijf je dan snel in voor Bright & Cloudy: het vision event van ON2IT. Slik maakte de evenementen website.

Vijf keynote sprekers uit binnen- en buitenland vertellen je op 12 september 2013 alles over het centrale onderwerp van de dag: the future of datacenter usage and the safety of your organisation.

Daarnaast kun je deelnemen aan maar liefst zes breakout sessies. Slik ontwikkelde de evenementen website voor het vision event Bright & Cloudy. Het evenement wordt georganiseerd door ON2IT. Als specialist in het beveiligen van infrastructuren en data hebben zij de ambitie om de beste te zijn. Om die reden heben we een webdesign gemaakt dat naadloos aansluit bij de huisstijl van ON2IT.

Wat, waar en wanneer?

Voor een evenementenwebsite is het belangrijk dat bezoekers in één oogopslag zien wat het onderwerp van de dag is, wanneer het evenement is en waar het evenement plaatsvindt. We hebben ons voor de homepage dan ook gefocust op het beantwoorden van deze vragen. Met herkenbare icoontjes bieden we een overzicht van de belangrijkste informatie, net zoals de navigatie een hoop helder maakt. Daarbij geven we een overzicht van de belangrijkste sprekers. Het evenement is in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ah... vandaar dat het programma-overzicht zoveel weg heeft van het ouderwetse spoorboekje!

Perfectie op tablets en smartphones

De website is supersnel en is hartstikke responsive. Dat betekent dat de website perfect werkt op verschillende formaten beeldschermen. Kom maar op dus met die inschrijvingen!

http://slik.eu/klant/bright-and-cloudy

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media