De allerbeste in IT-Security

Iedere dag is het weer het gesprek van de dag bij Internetbureau Slik: IT-Security. Een 'hot' onderwerp als je het ons vraagt. Want hoe zit dat nu eigenlijk en hoe zorg je ervoor dat je gegevens zo goed mogelijk beveiligt? Uiteindelijk krijgt iedereen ermee te maken. Dat maakt het onderwerp zo interessant. De opdracht van ON2IT stond ons dan ook op het lijf geschreven. We ontwikkelden een design dat exact aansluit bij wat ON2IT wil uitstralen en realiseerden dit in een responsive website.

ON2IT is de allerbeste in IT-Security

Slimme IT-oplossingen realiseren in een complexe wereld van data. Dat is waar ON2IT goed in is. Met een groep enthousiast mensen maken ze IT-Security begrijpelijk en positioneert zich daarmee als kennispartner binnen de branche. Daar moet de website natuurlijk wel bij aansluiten. En daarmee kwam ON2IT bij Internetbureau Slik terecht. Met een grote hoeveelheid content, inspiratie en wensen voor de website schoven ze bij ons aan tafel. 

Het leek ons dan ook verstandig om het project te starten met het uitwerken van een kloppende contentstrategie. We denken daarbij na over hoe we bezoekers op een natuurlijke manier door de website laten navigeren, zodat ze zo snel mogelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarbij voorkomt het dat bezoekers worden geconfronteerd met een overload aan informatie. Eigenlijk geldt dat voor iedere site een goede contentstrategie onmisbaar is. 

Resultaat: een one-pager met diepgang

Voor ON2IT hebben we ervoor gekozen de belangrijkste peilers te benadrukken in een one-pager. Of eigenlijk, een homepage die aanvoelt al een one-pager met dieper liggende pagina's. De homepage is er dan ook op gericht om te laten zien wie ON2IT is en laat zien dat ze alles weten over Mobility, Big Data, Cybercrime en de Cloud. 

De eerste indruk wekken we direct bij binnenkomst met de bewegende beelden van Rotterdam. Om deze indruk voort te zetten op de rest van de website, hebben we mooie css effecten, zoals parallax, verwerkt. De white-papers, video's, factsheets en reference cases verzamelden we in een functionele filterfunctie. De categorien zijn op deze manier handig te filteren, zodat bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Heb je meer interesse? Dan klik je een stapje verder. Dat kan via de homepage en via het 'hamburger' menu waarin de navigatie naar de dieperliggende pagina's in de website verschijnen. Door alle crosslinks die onderling gemaakt zijn, voelt het heel natuurlijk om door de website te navigeren. Kortom: een resultaat waar we trots op zijn.

 

 

http://slik.eu/klant/on2it

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media