CKactive

Het organiseren en begeleiden van sportieve evenementen op maat is de passie van CKactive. Centraal daarin staat de combinatie van spel, sport, ontspanning en verantwoord bewegen. Een juiste uitstraling hoort daarbij. Dutchwebdesign is benaderd om met een nieuwe website voor CKactive de juiste uitstraling bij de bezoekers over te brengen. Daarnaast geeft de nieuwe website de bezoekers al de benodigde informatie overzichtelijk en passend bij CKactive.

Voor CKactive heeft Dutchwebdesign een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. Op de nieuwe website wordt theoretische en praktische kennis op het gebied van bewegen aan de bezoekers gegeven. Informatie over gevarieerde pakketten van sportmogelijkheden voor zowel de recreatieve- als de meer gevorderde sportbeoefenaar. De website wordt beheerd met het WordPress CMS.

Klanten van CKactive kunnen inloggen op het CKactive trainingsportal waarbinnen men zich kan inschrijven voor trainingen, de voortgang en resultaten van de training kan volgen en kan zien hoeveel training sessie’s er nog beschikbaar zijn.

http://www.ckactive.nl/

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Breda
KEICK !