Business Models Inc.

Business Models Inc. is een internationaal strategie en business model consultancy bureau. Dutchwebdesign is ingeschakeld om een passende website te ontwikkelen. Er is een meertalige, full responsive WordPress website ontstaan.

Business Models Inc.  werd in 2009 door Patrick van der Pijl, producer van de wereldwijde bestseller; Business Model Generation.  Business Models Inc. gebruikt een aanpak die bestaat uit 4 stappen; het combineren van business en design, verfrissende en oppeppende workshops, visuele tools (zoals de Business Model Canvas) en co-creation consultancy. De visie van Business Models Inc. is toekomstgericht.  Het creëren van urgentie en de nadruk op een strategie bedoeld voor de toekomst helpt klanten in de toekomst winstgevend te zijn.

De opdracht

Voor Business Models Inc. was het nodig een moderne website te ontwikkelen, die de juiste uitstraling had, waar het juiste gevoel overgebracht  wordt. Verder speelt  gebruiksvriendelijkheid bij deze website een grote rol.  De website is erg overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Alle benodigde informatie is binnen handbereik.

Het resultaat

Er is een meertalige, full responsive WordPress website ontstaan. Deze website geeft (potentiële) klanten een duidelijk beeld van de aanpak van Business Models Inc., met daarbij de verschillende onderdelen uitgelicht. 

http://www.businessmodelsinc.nl.

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Breda
KEICK !