Battery Benelux: groothandel in audiometrie en batterijen

Bij een groothandel zoals Battery Benelux draait het om de producten die ze leveren. Daarom is het hele assortiment direct online in te zien. Door een koppeling met de Exact backoffice toont de website altijd het actuele assortiment. De technische koppeling biedt bestaande klanten van Battery Benelux een handige online productcatalogus. Voor nieuwe klanten is het direct duidelijk wat zij van Battery Benelux kunnen verwachten.

Over Battery Benelux

Battery Benelux is een groothandel die gespecialiseerd is in audiometrie-apparatuur en producten voor audiciens en bovendien in batterijen en accu's voor professionele gebruikers in iedere branche. 

Battery Benelux is exclusieve partner van vele grote merken, zoals Energizer, Ultralife, Mascot, Globtek, Tm Technologie en PowerSonic. Daarnaast voert Battery Benelux een breed assortiment aan batterijen van Saft, Procell en Duracell. Battery Benelux levert aan retail/detailhandel en industriële gebruikers en het assortiment bestaat naast batterijen uit bijvoorbeeld conversiekits, accupacks, laders en powertools. 

Het aanbod voor audiciens en audiometristen bestaat uit hoortoestel-batterijen van elk denkbaar merk en type, gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen zoals ringleidingen, telefoons voor slechthorenden en luistersystemen, Cedis reinigingsproducten (voor het onderhouden van hoortoestellen) en een zeer volledig assortiment laboratorium-apparatuur en audiologische apparatuur

Case

Bij een groothandel zoals Battery Benelux draait het om de producten die ze leveren. Op de te realiseren website zou daarom het gehele assortiment te zien moeten zijn. Door een koppeling te realiseren met de Exact backoffice toont de website altijd het actuele productaanbod.

Door deze technische koppeling krijgen bestaande klanten van Battery Benelux de beschikking over een handige online productcatalogus. Voor nieuwe klanten is het direct duidelijk wat zij van Battery Benelux kunnen verwachten. Zijn zij geïnteresseerd in het aanbod, dan kunnen zij een account aanmaken om klant te worden bij Battery Benelux.

Meer verkoop door hoge positie in Google

De producten en diensten van Battery Benelux zijn goed te vinden in de zoekmachineresultaten van Google. Doordat BatteryBenelux.nl op veel relevante zoekwoorden in de top 3 staat, klikken veel extra bezoekers door naar de website. Dit heeft ook geleid tot een stijging van het aantal bestellingen.

Voor Battery Benelux deden wij:

  • Technisch maatwerk
    (Exact koppeling)
  • Responsive website
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Conversie-optimalisatie

http://www.batterybenelux.nl

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Enschede
Trendwerk