3seconds.nl lanceert website hargreavesvertaaldiensten.nl

De website van Hargreaves Vertaaldiensten krijgt de primeur en wordt bij deze officieel gepresenteerd.

Hargreaves Vertaaldiensten is een nieuw vertaalbureau, opgericht door Vivien Hargreaves en gevestigd in Utrecht. Als beëdigd vertaler Engels en native-English speaker levert zij professioneel en specialistisch vertaalwerk, met name van juridische en medische teksten. Haar opdrachtgevers zijn onderwijs- en zorginstellingen, advocatenbureaus en particulieren. Voor meer informatie over vertaalmogelijkheden, levertijd en tarieven, raadpleeg de nieuwe website  www.hargreavesvertaaldiensten.nl

Ontwerp, bouw en advies 

Aangezien Hargreaves Vertaaldiensten een nieuw bedrijf is, moest de website helemaal vanaf niets opgebouwd worden. Daarom is er eerst goed in kaart gebracht waar de website allemaal aan moest voldoen. Door ontwerpen te sturen, feedback te krijgen en nogmaals ontwerpen te sturen werd de wens van Vivien steeds specifieker. Toen we allebei helemaal tevreden waren over het eindontwerp is de bouw van de website begonnen.

Strategie

Naast het ontwerpen en bouwen van de website heeft 3seconds.nl meegedacht met het strategische deel van de website. Wat wil je met de website bereiken? Wie zijn je klanten en hoe ga je je website bij potentiële klanten onder de aandacht brengen?  Hiermee heeft Vivien niet alleen een mooie nieuwe website, maar kan ze ook direct aan de slag met het werven van nieuwe klanten.

Over de 3seconds-nieuwtjes

3seconds.nl is de laatste maanden erg druk geweest met het bouwen van verschillende websites voor verschillende klanten. Omdat we het leuk vinden om iedereen op de hoogte te houden zullen de afgeronde projecten voortaan ook via een nieuwsbericht op de website geplaatst worden. 

http://hargreavesvertaaldiensten.nl/

Bekijk alle cases

Offerte aanvragen

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer