Contactgegevens

Offerte aanvragen

Om het wat overzichtelijker te houden hebben we het aanvragen van een offerte opgedeeld in stappen. Zo kan je op een eenvoudige manier een gedetailleerde en specifieke aanvraag versturen.

Tip: Heb je al een compleet specificatiedocument voor de opdracht uitgewerkt? Dan kan je deze bij stap 2 direct meesturen bij de aanvraag, dat scheelt je wat vragen in dit formulier.

Eerst willen wij je vragen jouw contactgegevens in te vullen, zodat we weten hoe we je kunnen bereiken met betrekking tot de offerteaanvraag.

Hoe kunnen we je bereiken?

*

*

*

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voortgang

Nieuws

Bureaus Zuid-Holland Rotterdam Internetbureau Slik Nieuws

Slik erkend als stagebedrijf in de creatieve industrie
22 november 2013

Slik erkend als stagebedrijf in de creatieve industrie

Enthousiast, zelfstandig, leergierig, betrokken en lyrisch over alles wat met internet te maken heeft. Daar selecteren wij onze stagiaires op.

Hoe hoog scoort jouw website?
08 januari 2013

Hoe hoog scoort jouw website?

Heb je een verouderde website of heb je net een nieuwe laten maken? Dan ben je vast benieuwd hoe de website scoort op internet? Daar kun je veel geld aan uitgeven en een adviseur naar laten kijken. Wat je ook kunt doen, is geld besparen en een gratis en vrijblijvende website scan aanvragen waar je écht iets aan hebt! Een professioneel stappenplan, waarmee je zelf óf in samenwerking met een bureau je website kan optimaliseren: de SlikScan.

Conversie genereren met Navigationalisme
29 maart 2012

Conversie genereren met Navigationalisme

Een webshop of een website beheren was in (voor internetbegrippen) grootmoeders tijd een hele uitdaging. Veel eenvoudiger was het om hele volksstammen naar je website te lokken. De tijden veranderen en het internet helemaal. Iedere huisvrouw kan nu een webshop beginnen en fans opbouwen via Facebook. En als je niet uitkijkt, wint ze het nog van je ook. Hoe zorg je ervoor dat je deze concurrenten voorblijft? Wat zijn dé punten waarop nog iets te halen valt? Navigationalisme is het kernwoord.

Hoe maak je écht goede content?
13 maart 2012

Hoe maak je écht goede content?

Tegenwoordig is het een algemeen begrip in internetland: content = KING. Want goede content zorgt voor hoge zoekresultaten. Maar hoe schrijf je écht goede content? Verplaats jezelf in de lezer. Of sterker nog: je wórdt de lezer. Dat is de eerste stap. We hebben nog veel meer tips voor je.

Bewegwijzering voor je website met oogstuurbekrachtiging
12 maart 2012

Bewegwijzering voor je website met oogstuurbekrachtiging

Je hebt net een cursus programmeren en een lesje SEO achter de rug. En hebt een aardig ontwerp voor je website gemaakt. Et voilà, je website staat online. Maar... er gebeurt helemaal niets. Je krijgt geen telefoontjes, geen aanvragen en geen enkel mailtje in je inbox. Wat nu? Je bent waarschijnlijk een cruciaal element vergeten: usability. Oftewel: gebruiksvriendelijkheid. Een breed begrip, waarbij ik graag de kern van dit begrip wil uitlichten: het oog van de bezoeker. De grote vraag om de sleutel tot succes te vinden is dan ook: wat zie je?

Iedere donderdagmiddag gratis advies tijdens ons inloopspreekuur
17 juni 2013

Iedere donderdagmiddag gratis advies tijdens ons inloopspreekuur

Loop jij al weken met een fantastisch idee in je hoofd? Wij brainstormen graag met je mee. Daarom hebben we iedere donderdagmiddag tijd ingepland voor een Slik Inloopspreekuur. Tussen 15.00 en 18.00 uur zitten we voor je klaar. Zeker zijn van een plekje? Neem dan eerst contact met ons op http://slik.eu/contact.

Vacatures

Bureaus Zuid-Holland Rotterdam Internetbureau Slik Vacatures

12 maart 2012

Open sollicitaties zijn welkom

Slik lost complexe problemen op een zo simpel mogelijke manier op. Als het maar online is. Dat resulteert in fraaie websites, succesvolle webshops en webapplicaties die bedrijven werkelijk beter maken.

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Rotterdam
OXO-Media