Contactgegevens

Offerte aanvragen

Om het wat overzichtelijker te houden hebben we het aanvragen van een offerte opgedeeld in stappen. Zo kan je op een eenvoudige manier een gedetailleerde en specifieke aanvraag versturen.

Tip: Heb je al een compleet specificatiedocument voor de opdracht uitgewerkt? Dan kan je deze bij stap 2 direct meesturen bij de aanvraag, dat scheelt je wat vragen in dit formulier.

Eerst willen wij je vragen jouw contactgegevens in te vullen, zodat we weten hoe we je kunnen bereiken met betrekking tot de offerteaanvraag.

Hoe kunnen we je bereiken?

*

*

*

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voortgang

Nieuws

Bureaus Overijssel Hengelo ov Webton Webdesign Nieuws

23 mei 2011

Eerlijke linkbuilding

De experts zijn het er redelijk over eens: zoekmachine optimalisatie bestaat voor 50% uit het aanpassen van de titels op je site, het opzetten van een goede site structuur, het bedenken op welke keywords je wilt ranken enz. Al deze zaken hebben één ding gemeen: ze spelen zich af op je eigen site. De andere 50% van je ranking in zoekmachines is echter afhankelijk van de kwaliteit van de links naar jouw site toe, de zogenoemde backlinks.

Twitteren
24 januari 2011

Twitteren

Twitteren: wat, waarom, hoe? ‘Nu echt slapen, morgen weer een lange dag. Slaap Lekker!’ (van een bekende Twentenaar die door menigeen wordt ‘gevolgd’). ‘FF soepje halen.’ en ‘Ik ben nu bij de apotheek’ (van een minder bekende Twentenaar). Dit soort berichten kom je op Twitter.com tegen. Huis-tuin-en-keuken-mededelingen waarvan ik denk: wat moet ik hiermee? Van dit soort Tweets, want zo heten die berichtjes, ontgaat mij het nut. Wat interesseert het mij nou of iemand een soepje gaat halen en daarna de apotheek bezoekt omdat het soepje blijkbaar niet goed is gevallen, hou toch op!

Revolutie in webdesign
06 december 2010

Revolutie in webdesign

De Hengelose webdesigner Webton past de revolutionaire combinatie van zoekmachinemarketing en webdesign toe in haar projecten. Webton is bovendien een full service internetbedrijf dat alle mogelijke uitdagingen de baas kan. ● Webton bouwt en/of onderhoudt uw website ● Webton zorgt ervoor dat uw website gevonden door uw doelgroep ● Webton is veelzijdig en komt altijd met dé totaaloplossing

Vacatures

Bureaus Overijssel Hengelo ov Webton Webdesign Vacatures

23 mei 2011

Telemarketeer gezocht

Dame/heer die voor minimaal 6 uur per week wil bellen voor Webton. Neem voor de voorwaarden telefonisch contact met ons op.

06 december 2010

Linkbuilder gezocht

Een linkbuilder met ervaring.

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Hengelo
Webton BV

Hengelo ov
AAdezign

Hengelo ov
Elschotdesign