Contactgegevens

Offerte aanvragen

Om het wat overzichtelijker te houden hebben we het aanvragen van een offerte opgedeeld in stappen. Zo kan je op een eenvoudige manier een gedetailleerde en specifieke aanvraag versturen.

Tip: Heb je al een compleet specificatiedocument voor de opdracht uitgewerkt? Dan kan je deze bij stap 2 direct meesturen bij de aanvraag, dat scheelt je wat vragen in dit formulier.

Eerst willen wij je vragen jouw contactgegevens in te vullen, zodat we weten hoe we je kunnen bereiken met betrekking tot de offerteaanvraag.

Hoe kunnen we je bereiken?

*

*

*

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voortgang

Nieuws

Bureaus Friesland Heerenveen Firmaq Media Groep Nieuws

Nieuw logo en nieuwe website voor Firmaq Media
02 januari 2015

Nieuw logo en nieuwe website voor Firmaq Media

Firmaq gaat het nieuwe jaar in met een gloednieuwe website. De website voldoet volledig aan alle nieuwe eisen en trends: flat design, mobile-first, parallax backgrounds en natuurlijk honderd procent responsive.

Firmaq houdt van Mailchimp
04 juni 2014

Firmaq houdt van Mailchimp

Voor wie makkelijk en eenvoudig zelf nieuwsbriefcampagnes wil versturen, kan bij Firmaq terecht voor het maken van een bedrijfsaccount inclusief template en support. Wilt u ook voorop lopen als het gaat om email marketing? Neem gerust contact met ons op!

Responsive design, geschikt voor tablet, smartphone en desktop
19 mei 2014

Responsive design, geschikt voor tablet, smartphone en desktop

Firmaq maakt al enige tijd responsive websites. Responsive betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het device van de bezoeker: een desktop, een laptop, een tablet of een smartphone.

Nieuwe website Firmaq Media Groep
14 juni 2013

Nieuwe website Firmaq Media Groep

Met gepaste trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Blader gerust even door het overzicht van onze diensten of door onze portfolio. Wij maken graag gebruik van deze gelegenheid om al onze klanten en leveranciers te bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. We hopen ook u in de nabije toekomst (weer) van een mooie, professionele website te mogen voorzien. Team Firmaq Simply better

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Heerenveen
TRES internet

Heerenveen
X-Designs

Heerenveen
SEO NEXT