Gopublic

Bureaus Noord-Holland Amsterdam Gopublic

Gopublic is een full service internetbureau. We helpen onze opdrachtgevers het internet optimaal in te zetten en zo interactie te creëren tussen u en uw doelgroep.

GoPublic bedenkt en ontwikkelt frisse en werkende internet en communicatie oplossingen. Dit doen we met name voor de (semi)publieke sector. We denken mee met onze opdrachtgevers om processen binnen de organisatie, praktijk of instelling te automatiseren en op deze manier tijd en geld te besparen. We maken de soms complexe materie die het internet kan zijn graag toegankelijk en vooral begrijpelijk. Bij GoPublic draait het om onze opdrachtgever. We hebben geleerd dat de behoeften van onze opdrachtgevers nu eenmaal niet over een kam te scheren zijn. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar de beste oplossing. En dat is vaak maatwerk. We luisteren graag eerst eens goed naar de klant en wat de huidige problemen zijn. Vervolgens denken we mee in hoe we deze problemen kunnen tackelen door processen te stroomlijnen, te automatiseren en te vereenvoudigen.

Contactgegevens

Bureaus Noord-Holland Amsterdam Gopublic Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Gopublic

Adresgegevens:
Carrascplein 15
1043 GW Amsterdam

Contactpersoon:
Jurjen van Houwelingen

Telefoon:
020 717 30 95

Vacatures

Bureaus Noord-Holland Amsterdam Gopublic Vacatures

02 april 2013

Wil jij als programmeur bij ons komen werken?

Wij zijn per direct op zoek naar een veelzijdige programmeur! Gopublic biedt een uitdagende carrière in de online communicatie sector. Offline meetbare resultaten boeken voor onze klanten is het doel. Wij bieden onze medewerkers een goede opleiding, verschillende ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekend inkomen. Gopublic is altijd op zoek naar de beste programmeurs en grafische vormgevers. Als jij een van de beste bent (wij kijken niet alleen maar naar cijferlijsten) willen wij je graag ontmoeten. Ons succes heeft vele redenen - word jij daar een van?

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Amsterdam
Cold Snow

Amsterdam
Djakman