Yuluma internet

Bureaus Noord-Holland Alkmaar Yuluma internet

Sinds 2003 zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites en webwinkels.

Dankzij onze ervaring en ons intern ontwikkelde e-commerce platform, zijn wij met recht een webwinkelspecialist. Vrijheid in uw wensen door flexibiliteit in ons framework. Doeltreffend een eigen website opzetten tegen een aantrekkelijk tarief? Dat kan dankzij ons superflexibel CMS systeem en onze enthousiaste ontwerpers. Een site met teampagina's, ledenlogin, intranet en wedstrijdupdates via e-mail en sms. Activeer uw vrijwilligers en leden. Bespaar tijd en portokosten. Hoe presenteer ik mij op internet? Ik heb een huisstijl nodig! Hoe komt mijn website bovenaan in google? Wij adviseren u graag. Maak gebruik van onze kennis!

Contactgegevens

Bureaus Noord-Holland Alkmaar Yuluma internet Contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Yuluma internet

Adresgegevens:
Luttik oudorp
1811MX Alkmaar

Contactpersoon:
David Stomph

Telefoon:
0728804400

Nieuws

Bureaus Noord-Holland Alkmaar Yuluma internet Nieuws

10 jaar Alkmaarse webinnovatie
11 juli 2013

10 jaar Alkmaarse webinnovatie

Alkmaar, 10 juli 2013 – Tien jaar jong en groeiend als kool. Yuluma Internet in Alkmaar viert deze maand het tienjarig bestaan en midden in het jubileumjaar maakt het bedrijf alweer een groeiversnelling door. Aan de basis: een volledig zelfontwikkeld webwinkelpakket en cms voor websites.

Met één druk op de knop een PostNL etiket
15 september 2012

Met één druk op de knop een PostNL etiket

Met de nieuwe webservice-koppeling van PostNL kan een webwinkelier nu direct vanuit de webshop een verzendlabel printen en een verzending voormelden. Het gebruik van een aparte verzendapplicatie is niet meer nodig. Zo wordt het verzendklaar maken nog makkelijker.

Betaalbaar webdesign uit Alkmaar
25 januari 2011

Betaalbaar webdesign uit Alkmaar

Yuluma internet uit Alkmaar heeft zich de afgelopen tijd bewezen als betrouwbare kwaliteitsgerichte partner op het gebied van webdesign en webdevelopment.

Vacatures

Bureaus Noord-Holland Alkmaar Yuluma internet Vacatures

15 september 2012

Voor wie écht een uitdaging zoekt

Ben jij op zoek naar een leuke maar vooral spannende werkomgeving? Wil je in korte tijd veel leren en zelf ook echt iets bijdragen in plaats van alleen maar koffie halen? Dan dagen wij je uit bij Yuluma te solliciteren.

24 november 2010

Stage interaction design

Wil jij stage lopen bij een gezellig, klein en vooruitstrevend bedrijf in Alkmaar? Gesitueerd in de oude binnenstad van Alkmaar. Wij hebben meerder stageplekken beschikbaar het gehele jaar door.

Delen:

Plaatsen in de buurt

Bureaus in de buurt meer

Alkmaar
HUTSPOTT

Alkmaar
IT-Center